ikdemo.nl

Demo

Shea boter van NPK

2 min gelezen
gezicht

Opzoek naar een perfecte oplossing voor een betere en gezondere huid? Shea Boter is het meest verzorgende en voedende product ter wereld. Het bevat veel vitamines A, E en F. Het is een 100% natuurlijk en plantaardig product. De boter is niet alleen maar geschikt voor je huid, maar ook voor je haren. Het product wordt al eeuwenlang in Afrika gebruikt tijdens het verzorgen van de huid en haren. Voor een meer gehydrateerd en soepele huid is de boter erg geschikt. Het kan je huid krachtig en verzorgend herstellen en het smelt meteen als het in aanraking komt met je huid. De hoge onderscheidende eigenschappen maken het product erg speciaal.

Shea boter

Shea boter met zijn sterke eigenschapen

Door het hoge gehalte van het niet-verzeepbare gedeelte, is het product niet te vergelijken met de meeste andere producten. Het niet-verzeepbare gedeelte bevat de meest verzorgende eigenschappen. Het product heeft een stimulerende genezing en remt de veroudering van je huid en ook de beschadigde huid kan snel weer hersteld worden met het product. Als je last hebt van een verouderde en beschadigde huid, dan is het een aanrader om het product uit te proberen.

Als het gaat om de haren, dan kan Shea Boter een goed herstellend en verzorgend product zijn. Door de sterke eigenschappen kan het product pluizig, fit loos, droog en beschadigt haar helpen te herstellen. Het herstellen en voeden van het haar werkt excellent met het product. Je haar kan weer glanzen en zit vol met volume na het gebruik. Ook werkt het perfect als bescherming tegen de hitte van een haardroger. Tijdens het verven van je haar kan het ook de perfecte hulp zijn. Wil jij niet dat je hoofdhuid verkleurd na het verven? Dan is het product een perfecte oplossing. Door het aanbrengen van Shea Boter op je hoofdhuid, kan het tijdens het verven niet irriteren. Het is op allerlei manieren te gebruiken en daarom dus superhandig om in huis te hebben.

Met het product ben je altijd verzekerd van een goed, mooi en stralend resultaat. Zorg snel dat je het product uitprobeert, je zult verstelt staan!

haar

Meer verhalen

2 min gelezen
C9 detox 2 min gelezen
2 min gelezen