ikdemo.nl

Demo

Rimpels verwijderen

2 min gelezen

Op een bepaalde leeftijd moet je er toch aan toegeven. Je krijgt rimpels terwijl je dit totaal niet wilt. Zo zie je dat je ouder wordt en vaak willen mensen een jong uiterlijk hebben. Veel mensen vinden rimpels daarom ook geen mooie manier van ouder worden. Als je liever geen rimpels hebt, kan je er voor kiezen om rimpels te verwijderen. De rimpels kun je verwijderen bij een specialist. De rimpels zullen nooit helemaal weggaan, maar ze zijn wel een stuk minder opvallend. Zo zal het ander niet opvallen. 

rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen door crème

Als je ouder wordt, zie je de reclames over rimpels steeds vaker. Dit komt omdat je er meer op gaat letten. Jij zit nu immers in die doelgroep. Wanneer je echt geen rimpels wilt krijgen en een egale huid wilt blijven hebben, kun je een crème gebruiken die ervoor zorgt dat de rimpels niet komen. Deze crème werkt alleen bij mensen die nog amper rimpels hebben. Rimpels ontstaan door hangende huid die los raakt van jouw lichaam. Als je ouder wordt, kan je hier niets aan doen. Wel kan je ervoor zorgen dat het minder wordt. Als je echt helemaal van de rimpels af wilt komen, kun je een afspraak maken met een specialist die jou kan helpen om de rimpels te verwijderen. 

Opvullen van de rimpels

Wanneer je ervoor hebt gekozen om de rimpels weg te laten halen, gaat dit zonder een operatie. De rimpels worden namelijk opgevuld. Dit is handig wanneer je liever geen operatie neemt voor het verwijderen van de rimpels. Het is niet natuurlijk om de rimpels op te laten vullen maar het kan zeker geen kwaad. Dit is fijn om te weten wanneer je overweegt om de rimpels op te laten opvullen.

Meer verhalen

C9 detox 2 min gelezen
2 min gelezen