ikdemo.nl

Demo

Fysiotherapie op korte termijn

2 min gelezen

Op zoek naar een fysiotherapie praktijk met een effectieve aanpak op korte termijn? Bekijk dan eens deze website. Deze fysiotherapie praktijk is begonnen met specialisatie in sportfysio. Met de kennis van sportfysio en de werkwijze en ideeën die daarbij horen, worden alle klachten bij deze fysiotherapie behandeld. Daardoor zul je met minder behandelingen een effectief resultaat behalen. Of je nu chronische pijnklachten hebt of een acute blessure, bij deze fysiotherapie kun je altijd terecht. Door de ruime openingstijden kun je vaak binnen 24 uur na je blessure al een afspraak hebben.

Effectieve behandelingen

Omdat de fysiotherapie vanuit de sportfysio komt, is het doel zo snel mogelijk herstel zonder of met zo min mogelijk risico op terugval. Topsporters met blessures willen ook zo snel mogelijk weer kunnen sporten, zonder dat ze de blessure hiermee verergeren of deze terugkeert. Vanuit die ambitie worden alle behandelplannen van de fysiotherapie praktijk ingestoken. Dat is waarom er minder behandelingen nodig zijn dan bij de meeste fysiotherapiepraktijken. En ander voordeel is dat je niet beperkt bent tot kantoor- of schooluren.

Openingstijden en contactinformatie

Ook in het weekend en doordeweeks in de avonden kun je bij de fysiotherapie praktijk terecht. Het is zelfs haalbaar om voor je werk of voor je les een afspraak te maken. Ze openen namelijk al om half acht in de ochtend. Dat is iedere dag, van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de praktijk gesloten. Bekijk de website voor alle informatie over de openingstijden en de praktijklocatie. Je kunt op de website ook het telefoonnummer vinden of een afspraak maken via de mail.

Meer verhalen

2 min gelezen
C9 detox 2 min gelezen
2 min gelezen