ikdemo.nl

Demo

DAD Sneakers

2 min gelezen

Onlangs zijn dad sneakers een van de meest populaire trends geworden. En met al deze merken die op de markt concurreren, kunt je overweldigd raken. In dit artikel hebben we de beste dad sneakers verzameld om je te helpen bij het kiezen van de juiste keuze.

Adidas Yeezy Boost 700 Inchwave Runner

Is Kanye West de aanstichter van de heropleving van papa-schoenen? Wie weet of hij de volledige eer kan claimen, maar zelfs als hij dat niet kan, heeft dhr. Kim Kardashian zeker zijn eigen unieke kijk op de retro-look uit de jaren 90 toegevoegd en deze teruggebracht naar de mainstream. Met zijn voortdurende samenwerking met Adidas, neemt de Yeezy Boost 700 al het beste van old school street- en sport-sneakers en verpakt ze in een machtig mooie dad-schoen. De Yeezy Boost 700 is zeker niet goedkoop – vandaar de Premium Pick-titel van onze recensie – maar als street fashion echt jouw passie is, dan zul je deze stoere en stevige dad-sneakers zien als een goede investering.

Nike M2K Tekno Herenschoenen

Bekijk de geweldige opgepimpte bumpers op deze bad boy dad sneakers – de M2K Tekno van Nike. Je rockt de jaren 80 met deze fantastisch uitziende sportschoenen, die alle fijne details en retrostijlen hebben die je nodig hebt. De super dikke rubberen zool heeft een dad shoe-chique hielclip voor extra ondersteuning en stabiliteit – evenals een coole kleurflits – terwijl het bovenwerk van leer en mesh er meer gestroomlijnd uitziet. Binnenin krijg je een schuimrubberen binnenzool en rond de enkelkraag vulling, evenals ouderwetse vetersluiting om je voeten behaaglijk en gelukkig te houden.

Skechers Dlt-a Oxford voor heren

De bijdrage van Skechers aan de wereld van de dikke papa-schoen is deze niet-zo-lelijke sneaker die voetcomfort combineert met een subtiele retro-sportschoenstyling.

Door gebruik te maken van de ‘zo comfortabel dat het is net als een pantoffel’ schuimtechnologie waar Skechers bekend om staat en met de juiste atletische styling uit de jaren 80, is de Dlt-a Oxford een betaalbare manier om een ​​vleugje papa-stijl toe te voegen aan je casual garderobe. Allereerst het comfort: je krijgt de binnenzool van traagschuim voor dat Skecher marshmallow-comfort onder de voeten, terwijl de buitenschoen is gemaakt van zacht, flexibel geweven mesh-materiaal. Dan is er de zeer stevige buitenzool die tot aan de tussenzool reikt met TPU-banden voor extra structuur en voetsteun. Hoewel de Dlt-a Oxford misschien niet bestand is tegen al te veel echt inspannende en langdurige sportactiviteiten, zijn ze zeker een ‘schoen-in’ voor een alledaagse dikke papa-schoen, waar supercomfort en een retro-vibe bovenaan je lijstje staan.

Meer verhalen