ikdemo.nl

Demo

In ons nieuwe huis komt een schoenenkast

1 min gelezen

In ons nieuwe huis komt een schoenenkast

Wij gaan verhuizen en ik heb wilde plannen voor dit nieuwe huis. In ieder geval heb ik besloten om het hier erg netjes te gaan houden. Wanneer ik er, van het begin af aan, voor zal kiezen om alles netjes te houden dan moet dit veel eenvoudiger gaan dan wanneer ik dit pas halverwege zal gaan doen. Zo wil ik dus verschillende kasten uit gaan zoeken die een duidelijk doel hebben. Een kast voor het linnengoed, de handdoeken en eventuele andere doeken. Een duidelijke plek voor de kleding die niet bij het seizoen past en ook een schoenenkast. Nu hebben we een deel van de schoenen altijd in de hal gehad en een ander deel van de schoenen slingert ergens in huis rond, dit kan dan in de garderobekast zijn, in de bijkeuken, onder het bed of op de trap. Met het plaatsen van een schoenenkast heb ik dan een overzichtelijke plek waar alle schoenen bij elkaar blijven. Zo hoef ik dan dus niet meer op zoek naar waar ik die schoenen toch gelaten had. Voor het bestellen van een schoenenkast weet ik nu al dat ik op deze website moet zijn. Hier vond ik een schoenenkast in de kleur die ook de gordijnen bij de voordeur terug komt.

Meer verhalen