ikdemo.nl

Demo

Een goede wietsoort voor de binnenkweek? Ga voor Amnesia Haze

2 min gelezen
amnesia haze

Als je als hobbyist in Nederland af en toe een paar wietplantjes zelf wilt kweken (uiteraard maximaal vijf tegelijk en bedoeld voor eigen, huiselijk gebruik), dan is de kans groot dat je dit kweken binnenshuis doet, of eventueel in een kas. Het klimaat dat in Nederland heerst is namelijk nu eenmaal niet zo geschikt voor de buitenkweek. Althans, het merendeel van de wietplanten gedijt het best onder tropische omstandigheden. Wil je buiten kweken, dan zul je dus selectief moeten zijn bij het uitkiezen van je wietzaadjes en -planten. Hoe dan ook, als je binnen wilt kweken is Amnesia Haze een uitstekende optie. Gunstig is deze planten binnenshuis niet heel hoog worden, dat ze relatief makkelijk te kweken zijn en dat je hier meerdere kweekmethodes voor kunt gebruiken.

De overtuigende effecten van Amnesia Haze

Als je een paar Amnesia Haze-plantjes hebt gekweekt en je hebt ook de oogstfase al achter de rug, dan is het uiteraard tijd om daadwerkelijk ook zelf van deze oogst te gaan gebruikmaken. Amnesia Haze als wiet staat erom bekend dat hier vooral een geestelijk effect van uit gaat. Het effect is zonder meer sterk van aard. De geest zal zeker niet meer volledig in staat zijn om het lichaam aan te sturen. Het is dus niet handig deze wiet te gebruiken op een dag waarop je nog veel moet doen. Voor een avondje bankhangen met wat vrienden is Amnesia Haze echter zeer geschikt.

amnesia haze

Medicinale kwaliteiten

Bij medische patiënten wordt Amnesia Haze (ook) geroemd vanwege zijn medicinale kwaliteiten. Zo wordt deze wietsoort in verband gebracht met het helpen verlichten van klachten als gevolg van stress, angsten en depressies. Ook verschillende soorten (lichamelijke) pijn zouden door gebruik van Amnesia Haze verlicht kunnen worden.

Meer verhalen

2 min gelezen
1 min gelezen