ikdemo.nl

Demo

Ik vond mijn HRM stage bij Stage Max

1 min gelezen

Ik vond mijn HRM stage bij Stage Max

Weken heb ik lopen zoeken naar een geschikte HRM stage maar het lukte me maar niet iets geschikts te vinden. Ik was eigenlijk helemaal niet zo kritisch, wilde natuurlijk het liefst wel een stage die helemaal zou aansluiten op mijn niveau en de dingen die ik leren wilde, maar met de tijd die verstreek werd ik steeds minder kritisch, laat ik het zo zeggen. Ik zag er toen meer de noodzaak van in snel en überhaupt een HRM stage te vinden, omdat de druk wel een beetje begon toe te nemen. Na enkele maanden zoeken werd ik getipt door een klasgenoot op Stage Max, een website waarop je speciaal stages kunt vinden, het is alleen maar daarop gericht en daarom heel specifiek en kun je ook nog eens heel doelgericht zoeken. En ja hoor, binnen enkele tijd was het voor elkaar, had ik de HRM stage van mijn dromen te pakken. Ik denk dat ik nog steeds zoekende was geweest als ik niet op Stage Max gewezen was. Nu heb ik een uitdagende stage op de HR afdeling van een groot bedrijf en krijg ik echt een kijkje in de keuken.