ikdemo.nl

Demo

Kapsalon nabij Capelle aan den IJssel daar zocht ik naar

1 min gelezen
Kapsalon nabij Capelle aan den IJssel

Kapsalon nabij Capelle aan den IJssel, daar was ik naar opzoek. Omdat ik verhuist ben, moest ik opzoek gaan naar een andere kapper. Daarom zocht ik op internet naar een goede betaalbare kapper. Zo kwam in al snel terecht bij Daan van Boven die gevestigd is in Krimpen aan den IJssel. Omdat ik de recensies las op het internet, twijvelde ik geen seconde om bij dit bedrijf een afspraak te maken. Gelukkig kon ik de volgende dag terecht om mijn haren te laten knippen en te verven. Ik was erg benieuwd of deze onderneming aan mijn verwachtingen kon gaan voldoen.

Kapsalon nabij Capelle aan den IJsselKapsalon nabij Capelle aan den IJssel is nog beter dan mijn vorige kapper

De medewerker die mij hielp bij deze kapperszaak Daan van Boven. Luisterde goed naar mijn wensen. Ook adviseerde zij mij welke kleur het beste bij mij paste. Ik liet het allemaal maar gebeuren en vertrouwde mij helemaal op deze medewerkster. Toen ik klaar was, was ik blij verrast over het eindresultaat. Deze Kapsalon nabij Capelle aan den IJssel is nog beter dan mijn vorige kapper en die was al goed. Ook de kosten viel mij erg mee en daarom alleen al raad ik jullie ook deze kapper aan.