ikdemo.nl

Demo

Geniet van een heerlijke Amstel Bright in de zomer

2 min gelezen
amstel

Wanneer het zomers warmer wordt, is het heerlijk om van een Amstel Bright te genieten! Dit is een blond biertje, met een relatief laag alcoholpercentage van 5%. Het maakt dat deze biersoort zowel populair is onder mannen, als onder vrouwen. Om het biertje nog iets smaakvoller te maken, kun je hier een schijfje citroen aan toevoegen. Zo hoef je niet langer op zoek naar een terrasje in de buurt! Met deze biersoort heb je voortaan je eigen zomerse drankje in huis. Veel mensen vinden de normale biersoorten tijdens de warme zomerdagen minder lekker. Een licht biertje wint het van de zwaardere variant! Heb jij deze biersoort al in huis?

Amstel Bright

Redenen om voor Amstel Bright te kiezen

Er kunnen verschillende redenen zijn om deze zomer voor Amstel Bright te kiezen. Zoals reeds beschreven werd, is dit een blond biertje. Het biertje valt hierdoor minder zwaar dan de normale biersoorten. Het maakt dat je na een eerste biertje niet direct licht in je hoofd zal worden. Vergelijk deze biersoort bijvoorbeeld met andere merken als Corona, Desperados en Sol. Houd er wel rekening mee, dat ook deze biersoort pas vanaf 18 jaar gedronken mag worden.

amstelbright

Zowel voor zakelijke partijen als particulieren 

Dit zomerse biertje wordt niet alleen aan particulieren aangeboden. Ook zakelijke partijen kunnen dit biertje voortaan aanbieden! Denk bijvoorbeeld aan cafés of organisatoren van grote evenementen in de zomer. Door dit biertje aan je assortiment toe te voegen, kun je een nog breder publiek naar je café of evenement trekken. Particulieren kunnen deze biersoort heel eenvoudig online bestellen. Een bestelling die voor 22.00 uur geplaatst wordt, zal in veel gevallen de volgende dag al bij je thuis worden afgeleverd. Ideaal, wanneer je in de avond ziet dat het een volgende dag mooi weer wordt. Bestel zelf ook dit zomerse biertje, om voorbereid te zijn op de eerste warme dagen van 2019!