ikdemo.nl

Demo

Ik moet 4G internet hebben

1 min gelezen

Ik moet 4G internet hebben

Ik wil echt zeker weten 4g internet, weet je hoe snel 4g internet is. Ik sta te springen om een telefoon aan te schaffen met 4g internet. Maar mijn broer zegt dat ik eerst moet wachten tot het 4g internet in het land is. Ik snap niet zo goed wat hij daar mee bedoelt, maar als ik bijvoorbeeld een 4g internet op mijn mobiel heb, dan gebeurd er vrij weinig omdat er bij ons in de buurt geen 4g internet is, zoiets. Ik snap het niet helemaal maar ik vind het wel gaaf. Ik kan mij nog wel herinneren dat internet echt heel langzaam was, er was zelfs eerst zo’n in bel verbinding, hoorde ik van mijn moeder. Dan kon je dus niet bellen omdat je op internet zat, ik begrijp hier echt niks van. Ik kan nu bellen en op internet zitten, met misschien wel drie verschillende apparaten. Dan zie je wel dat het allemaal snel gaat. Ik weet niks beters dan mobiel met internet, maar mijn broer zei dat dit echt maar net nieuw is, toen hij opgroeide was dit er nog allemaal niet. Zo bizar, dan ben ik wel benieuwd wat er gebeurt als ik straks oud ben.