ikdemo.nl

Demo

Iedere dag is een aanslag op je huid

2 min gelezen
Huidverzorging

De meeste mensen lopen iedere dag buiten, in de zomer lekker naar het strand of maken een wandeling in de vrije natuur. Maar wist je dat weersomstandigheden van invloed kunnen zijn op je huid, zeker als je daarbij ook alcohol drinkt en geen gezonde leefstijl hebt. Ook roken en slechte voeding is een aanslag op je huid, gelukkig zijn er verschillende producten die je de huidverzorging kunnen geven die je nodig hebt. Je huid veroudert snel als je niets aan verzorging doet, ook ontstaan rimpels eerder die niet meer weg te werken zijn als ze er eenmaal zijn. 

Huidverzorging

Een dagje veilig naar zee

Heerlijk een dagje naar zee op een zomerse dag in het weekend, na een week hard werken heb je dat wel verdiend. Om veilig in de zon te kunnen liggen moet je wel denken aan bescherming voor je huid, zonder een goede zonnebrand is de zon een regelrechte aanslag op je huid. Hoe beter je de huid beschermt, hoe langer je van de zon kunt genieten zonder dat je schade toebrengt aan de huid. Vergeet ook zeker niet als je thuis komt dat je na het zonnen ook de huid goed verzorgd, smeer je niets om je huid goed te hydrateren dan zal deze tekenen vertonen van uitdroging. 

Huidverzorging

Ook producten bij problemen

Wanneer je een problematische huid hebt door bijvoorbeeld psoriasis of acne, heb je een hele andere verzorging en andere producten nodig om je huid te verzorgen. Een huid die allergisch of geïrriteerd is heeft simpelweg andere ingrediënten en stoffen nodig om te herstellen, bij Dermapro hebben ze voor ieder soort huidtype de goede verzorging om te gebruiken. Maar een heerlijke bad of douchegel kan je huid ook al een heel ander gevoel geven, wordt weer een ander mens door het gebruik van professionele middelen.

Meer verhalen

2 min gelezen
C9 detox 2 min gelezen
2 min gelezen