ikdemo.nl

Demo

Frietwagen op locatie

2 min gelezen
Frietwagen

Frietwagen op locatieEen frietwagen op locatie bestellen is de laatste tijd heel populair geworden. En dat is niet voor niets! Het is een leuke, unieke manier van catering en je hoeft zelf niets te regelen. Ook kan iedereen zichzelf bedienen en onbeperkt snacks halen bij de frietkraam. Maar bij Snackmobiel.nl heb nog veel meer keuze. Zij hebben namelijk diverse menu’s in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedere gelegenheid een goede oplossing! Denk bijvoorbeeld aan grootschalige evenementen of feesten, maar ook voor scholen en verenigingen is de mobiele frietkraam erg leuk. Zelf hebben wij de snackwagen onlangs ingehuurd voor de 18e verjaardag van mijn dochter. 

Met een frietwagen op locatie hoef je zelf niets te doen

Wat ik zelf erg fijn vond aan de frietwagen op locatie, is dat je een vaste prijs betaalt. Bij ons ging het om een klein gezelschap. Wij wilden de mensen graag een warme snack geven aan het einde van de avond, maar hadden zelf geen zin om in de keuken te gaan staan. Daar was de groep trouwens ook te groot voor. Daarom hebben wij gekozen voor een menu waarbij de gasten 1 frietje krijgen en 1 bijbehorende snack mogen kiezen. Bij dit menu betaal je een vast tarief tot een maximum van 110 personen. Ik moet zeggen dat ik het eten echt heerlijk vond en het werd dan ook ter plekke bereid. Je weet dus zeker dat het vers is!

Frietwagen op locatieInformeer eens naar de mogelijkheden

Ik kan iedereen die een feestje organiseert aanraden om dit eens te proberen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en wij hadden geen extra voorrijkosten omdat we in Eindhoven wonen. Het is daarnaast denk ik ook erg leuk voor scholen en verenigingen omdat je je dan zelf niet druk hoeft te maken over het eten. Kijk dus zeker eens op de website en informeer eens naar de mogelijkheden van een frietwagen op locatie.