ikdemo.nl

Demo

Dankzij lpg lipomassage, een strakke huid

1 min gelezen
lpg lipomassage

Lpg lipomassage heeft ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit. Al een tijd was ik op zoek naar de oplossing om van mijn losse vel af te komen. Hoe zeer ik mijn best ook deed, niets leek te helpen. Mijn kasten puilden uit van de zalfjes en andere tabletten, allemaal met zeer hoopvolle tekst dat dit het ultieme medicijn zal zijn. Behalve dat ik het merkte aan mijn portemonnee, had het geen enkel effect op mijn lichaam. Wat was ik blij toen ik over de mogelijkheden las, wat je bij Endermologie Waterland kan krijgen. lpg lipomassage

Een behandeling lpg lipomassage heeft mijn leven veranderd 

Meteen heb ik een afspraak bij dit centrum gemaakt, benieuwd wat zij voor mij konden betekenen. Omdat ik mij best wel schaamde voor mijn lichaam en ik soms in snikken uit kan barsten heb ik een mail gestuurd, in plaats van te bellen.

Inmiddels heb ik al een lpg lipomassage gehad en dit voelde zeer prettig aan. Deze behandeling zorgt voor het reactiveren van vetafbraak en de aanmaak van collageen en elastine. Dat kon ik al meteen merken na een eerste behandeling. Mijn huid op mijn benen voelde al een stuk strakker en gladder aan.

 

Meer verhalen

2 min gelezen
C9 detox 2 min gelezen
2 min gelezen