ikdemo.nl

Demo

Dagelijkse aanbiedingen op onze website

1 min gelezen

Dagelijkse aanbiedingen op onze website

Op onze website hebben we dagelijkse aanbiedingen vanuit ons hele assortiment. Gisteren hadden wij bijvoorbeeld een prachtige bank in de aanbieding, er ging meer dan dertig procent korting af. Je merkt dat de site veel meer bezoekers krijgt door de dagelijkse aanbiedingen. Een goed teken, we creëren zo een vaste klantenkring. Plus de bezoekers van onze website komen terug om de volgende dag een nieuwe aanbieding te bekijken. Onze financieel directeur gooit er elke week een rapport uit over de dagelijkse aanbiedingen. Het moet natuurlijk wel voordelig voor ons als bedrijf zijn, maar de klanten moeten ook niet opgelicht worden. Het lijkt mij lastig om de berekeningen goed te maken. Daar in tegen weet ik ook niet echt wat de inkoopprijs is van bijvoorbeeld zo’n bank, dus het kan maar zo zijn dat we als nog dik verdienen. Ik vind het prima, als de klanten gelukkig worden van de dagelijkse aanbiedingen en ik mijn salaris gewoon elke maand krijg, ben ik tevreden. Mijn moeder koopt trouwens wel eens een dagelijkse aanbieding. Belt ze mij op als ik aan het werk ben en dan moet ik het voorschieten en betalen. Via de website duurt zo lang zegt ze, maar dit is helemaal niet waar, de leveringstijden zijn net zo snel.