ikdemo.nl

Demo

Voordeel van nieuw rvs plaatwerk

1 min gelezen

Voordeel van nieuw rvs plaatwerk

Ik ben sinds jaar en dag ondernemer, het zit me in het bloed. Maar ik heb ook nog veel dingen te leren, ik ben er nog lang niet. Ook ik leer elke dag nog bij, soms van collega’s die me weten te inspireren of nieuwe inzichten weten te geven. Soms leer ik ook echt van mezelf omdat ik merk dat ik niet goed om ga met verschillende situaties of mensen. Dat ik dan denk: dat had ik ook best anders kunnen doen. En ik worstel nog elke dag met het loslaten van dingen, het overdragen van taken waarvan ik oorspronkelijk denk dat alleen ik die maar moeten of kunnen doen. Sinds ik dit naar mijn vaste staf heb geuit, spelen zij er gelukkig ook steeds meer op in. Zo viel laatst het logo van het bedrijf naar beneden van de voorgevel af waar het aan bevestigd was. Een collega deelde me dit mee en zei uit haarzelf al het gelijk te zullen oppakken, ze had al een heel plan van aanpak klaar. Ik merkte dat ik dit heel prettig vond en haar direct vertrouwde, en dat het dus best kon. Ze bestelde nieuw rvs plaatwerk en liet het in precies dezelfde vorm snijden die we eerder ook hadden gehad. Het rvs plaatwerk was nu weer in nieuwe staat en dus eigenlijk veel mooier dan we eerder hadden, ergens was het nog wel een voordeel dus zelfs dat het oude logo was gevallen!