ikdemo.nl

Demo

Brabant Deur voor mijn overheaddeuren

1 min gelezen

Brabant Deur voor mijn overheaddeuren

Ik heb sinds enkele jaren een eigen bedrijf met magazijn. Wij produceren van alles op het gebied van voedsel en aanverwante producten, een erg veelzijdig bedrijf dus in een sector waarin het nog steeds redelijk voortvarend gaat, ondanks de crisis. Het werd ook echt tijd voor mij om in mijn bedrijf te investeren. Dat doe ik niet alleen door mij te richten op de markt en de consumenten die daarbij horen, maar ook door me bezig te houden met eerst mijn eigen bedrijf en bedrijfspand goed in orde te hebben. Dat was wel nodig ook, want ik had sinds ik het overnam van de vorige eigenaar er nooit echt iets aan gedaan. Ik begon met het installeren van overheaddeuren, waar op dat moment de eerste prioriteit lag. De oude overheaddeuren waren niet brandveilig meer en hadden enkele problemen met het openen en sluiten. Kortom, die waren gewoon niet duurzaam. Ik zocht dus naar duurzame overheaddeuren die nog wel een tijdje zouden meegaan en kwam uit bij Brabant Deur. Ik ben erg blij met mijn keuze voor Brabant Deur want ze hebben erg goed werk afgeleverd. De overheaddeuren die ik nodig had, waren echt maatwerk want er worden hier afwijkende maten gevoerd, en ze waren er erg flexibel in.