ikdemo.nl

Demo

State of the art design sanitair

1 min gelezen

State of the art design sanitair

Mijn vader is mijn held, zeker waar het neerkomt op hoe hij me altijd weer uit de brand weet te helpen, ik weet gewoon dat hij er is voor mij. Om op je 25e als jonge meid een eigen huis te kopen is een hele stap, maar mijn vader heeft me altijd ondersteund. Die zei dat ik het gewoon moest doen, dat dit de tijd ervoor was om een huis te kopen. Hij heeft gelijk, de tijden waren ernaar. De huizenprijzen zijn met ongeveer een vijfde gedaald als je het vergelijkt met nog maar enkele jaren geleden. Ik had zelf geen zin te wachten om te kijken hoe de huizenmarkt over vijf jaar zou zijn, omdat er wellicht een herhaling van de jaren tachtig zou kunnen plaatsvinden. Ik nam genoegen met de prijs voor dit huis, het is echt heel redelijk. Wel had ik echt de hulp van mijn vader hard nodig omdat ik zelf niet zo’n goede klusser ben. Waar mijn vader me bijvoorbeeld goed mee heeft geholpen is het plaatsen van het design sanitair dat ik had uitgezocht. Ik wilde een strakke badkamer en het design sanitair dat ik op een website tegenkwam paste daar heel goed bij. Samen hebben we dagenlang zitten klussen maar mijn badkamer is nu wél echt state of the art.