ikdemo.nl

Demo

Snel huis verkopen en bij mijn vriend in trekken

1 min gelezen

Snel huis verkopen en bij mijn vriend in trekken

Mijn vriend en ik hebben besloten om te gaan samen wonen. Wij zijn natuurlijk al elk weekend bij elkaar en de laatste jaren doordeweeks ook geregeld. Maar soms moet je naar huis, even die was doen en even een beetje poetsen. Maar als wij elkaar aankeken was het eigenlijk niet meer verstandig om nog langer gels uit te geven aan twee huizen. Ik kon dan ook maar niet van de gedachte af komen om snel huis verkopen. Maar hoe doe je dat? Nou erg simpel, als je daar het juiste adres maar voor weet. Ik heb mijn huis weten te verkopen aan directhuisverkopen.com en zij hebben mij een prima aanbod weten te doen waar ik zelfs meteen ja op heb kunnen zeggen. Het was nog wel even een geregel wat we met welke spullen gingen doen want er was natuurlijk een dubbele uitzet. Maar daar kwamen wij wel uit. Ik heb mij nooit kunnen bedenken dat snel huis verkopen echt zo snel zou kunnen. En denk ik nu achteraf dat ik dit al veel eerder had kunnen doen. Het samen wonen voelt zo fijn en nu houden wij een stuk meer over elke maand.