ikdemo.nl

Demo

Scotch & Soda maakt dat hij er representatief uitziet

1 min gelezen

Scotch & Soda maakt dat hij er representatief uitziet

Sinds enkele maanden heeft mijn man een baan in de staf van een groot bedrijf. Het is uiteraard van belang dat hij zich voor zijn functie representatief gekleed en daarom vind ik het belangrijk voor hem goede kleding aan te schaffen. Ik ben bereid je net even wat meer geld aan uit te geven omdat het belangrijk vindt dat zijn kleding er altijd verzorgd uitziet maar dat deze ook lang meegaat. De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met verschillende merken kleding voor mannen en het merk waar ik toch wel het meest fan van ben geworden is het kledingmerk Scotch & soda. Het merk Scotch & Soda bestaat uit de typische kledinglijn, geïnspireerd op Amerikaanse colleges, met een originele uitstraling. Mijn man heeft van het merk Scotch & soda inmiddels heel veel verschillende kleding en ik weet dat hij er erg blij mee is. Omdat ik het lastig vindt spontaan naar de stad te gaan om nieuwe kleding voor hem te kopen heb ik besloten online te gaan zoeken naar een webshop waar ik Scotch & soda zou kunnen kopen. Ik ben uitgekomen op deze website, hier vond ik een uitgebreid aanbod van kleding van het merk en daarnaast ook kleding van een aantal andere goede kleding merken.