ikdemo.nl

Demo

Ringen kunnen je outfit maken of breken

1 min gelezen

Ringen kunnen je outfit maken of breken

Er lijkt haast niets waar je een vrouw gelukkiger mee kan maken dan met ringen, en in mijn geval gaat dat zeker op! Ik hou echt van die dikke, stevige ringen die je er echt stoer uit doen zien, het soort kleine, tere gevallen is echt niet aan mij besteed, die vind ik veel te subtiel. Wat ik leuk vind is dat je met een toch redelijk klein detail als een ring een hele outfit kunt maken of breken. De ringen die je draagt moeten namelijk wel echt corresponderen met wat je voor de rest aan hebt. Een hele sierlijke ring bij een verder zakelijke outfit past bijvoorbeeld echt niet, en een zogenaamd harde ring bij een zwierige outfit evenmin. Het is grappig, want je ziet toch gelijk wat voor ring iemand om heeft, of het moet een dingetje van mij persoonlijk zijn – een van de eerste dingen waar ik naar kijk bij een ander persoon zijn de handen namelijk. Ik ben serieus op jongens afgeknapt als ze geen mooie handen hadden, kennelijk is dat voor mij heel belangrijk. Ik let er altijd op dat mijn handen en nagels er verzorgd uitzien en hou dat goed bij. Bovendien vind ik het dus belangrijk dat je iets extra’s doet en een mooie ring draagt bijvoorbeeld.