ikdemo.nl

Demo

Relatiegeschenken zijn niet iets waar je direct aan denkt

1 min gelezen

Relatiegeschenken zijn niet iets waar je direct aan denkt

mijn broer is een jaar geleden een eigen bedrijf begonnen en de zaken binnen het bedrijf lopen boven verwachting goed. Mijn broer heeft inmiddels een aantal personeelsleden aan moeten nemen en krijgt steeds vaker potentiële klanten over de vloer. Op zich zijn het allemaal goede zaken maar het maakt wel dat er net even verder nagedacht moet worden over bepaalde zaken dan dat er voorheen gedaan moest worden. Nu is het mijn taak, zo vind ik zelf, om hem een beetje te helpen bij het regelen van verschillende zaken. Zo heb ik mij afgelopen week beziggehouden met het inslaan van de relatiegeschenken omdat ik het belangrijk vindt dat een bedrijf aan een eventuele klant een soort van relatiegeschenk meegeven kan na een bezoekje. Een relatiegeschenk is niet zozeer alleen maar aardig, er zit ook een tactische denkwijze achter. De relatiegeschenken voor het bedrijf mijn broer hebben afgelopen weekend besteld bij dit bedrijf. Dit bedrijf heeft een zeer ruim aanbod van mogelijke relatiegeschenken en biedt tevens de mogelijkheid om een relatiegeschenk te doen voorzien van een bedrijfsnaam, bedrijfslogo of andere tekst. Zo heb ik onder andere gekozen voor gepersonaliseerde paraplu’s.