ikdemo.nl

Demo

Keukenprins of prinses? Neem een kookschort van leer

1 min gelezen
leren keukenschort

Als je graag lang in de keuken staat om uitgebreide en geraffineerde maaltijden te bereiden én als je dit dan ook veelvuldig doet, dan is het in je eigen belang dat je ook de juiste kleding draagt op het moment dat je aan de slag gaat. In de keuken kan het er namelijk af en toe heftig aan toe gaan. Etenswaren kunnen soms ongecontroleerd wegvliegen en wanneer je eenmaal olie of saus in de pan doet, dan spettert dat al snel alle kanten op. Je lichaam en je normale kleding dienen dan ook goed beschermd te worden. Gangbaar is dat je dit doet door een schort te dragen, bij voorkeur zelfs een leren kookschort.

leren onderzetters

Profiteer van de beste bescherming

Leren kookschorten geven jou als drager een betere bescherming dan welke andere soort schort dan ook. Leer is namelijk ten eerste een materiaal dat zich goed aanpast aan de contouren van je lichaam. Bovendien is leer zowat ondoordringbaar. Je kleding en ook jijzelf zullen dus zeker niet geraakt worden, ook niet door de meest agressief opspringende vetspetters.

Niet alleen praktisch voor in de keuken

Een kookschort associeer je uiteraard ten eerste met gebruik in de keuken, maar deze schorten zijn eigenlijk in nog veel meer situaties bruikbaar. Blijven we even in de wereld van de gastronomie, dan kunnen we concluderen dat leren kookschorten bij het barbecueën ook reuze handig zijn. Dit geldt ook voor werkzaamheden in een werkplaats waar veel vuil en stof bij vrijkomt.