ikdemo.nl

Demo

Gelijk enthousiast over de originele geboortekaartjes

1 min gelezen

Gelijk enthousiast over de originele geboortekaartjes

Sinds ik heb begrepen van mijn zus dat ze zwanger is van haar eerste kindje ben ik met haar en haar vriend door het dolle heen. Ze hebben het nog niet aan veel mensen verteld en het dient eerst nog een geheim te blijven dus het is ook nog eens extra spannend allemaal dit. Natuurlijk weet iedereen uit de directe familie het en zijn ook haar vrienden op de hoogte, maar naar de buitenwereld toe wordt het nog niet verteld. We hebben het goede nieuws al uitgebreid gevierd, met natuurlijk voor mijn zus geen champagne maar een glaasje jus. Ik probeer ze een beetje te ondersteunen want straks krijgen ze het druk genoeg. Het is meer dat ik op het net vast een beetje ben gaan rondneuzen naar originele geboortekaartjes bijvoorbeeld. Het is niet dat ik me er echt mee ga bemoeien of iets dergelijks maar ik kan op z’n minst suggesties doen, toch? Je moet wel weten waar je dit soort originele geboortekaartjes kunt vinden en daarom voor iedereen de tip: kijk eens op de Kaartjesfabriek! Ik heb ze al aan mijn zus laten zien en die was gelijk enthousiast!