ikdemo.nl

Demo

Ook bij mijn afscheid relatiegeschenken

1 min gelezen

Ook bij mijn afscheid relatiegeschenken

Als je al zo lang aan de top zit als ik, dan sta je niet altijd meer open voor vernieuwingen. Gelukkig heb ik dit bij mezelf door en blijf ik dus altijd sparren met mensen, maar er zijn genoeg oude mannen (want het zijn altijd die oude mannen) van mijn leeftijd die er niet meer voor open staan. Bij mij is de koek overigens ook bijna op hoor, en ik heb afgelopen week besloten binnen een jaar officieel af te treden. De datum van overdracht is bijna rond, we willen het zo snel mogelijk doen, binnen een paar maanden. Dan loop ik vervolgens nog een half jaar met de ander mee, om zo alle facetten te bespreken en de zaken goed over te dragen. Het is wel mijn bedrijf natuurlijk, mijn kindje, en dus wil ik de overdracht zo netjes en volledig mogelijk te doen. Datzelfde geldt voor wat we onze contacten vertellen, en daarom ben ik vast wat ideeën aan het bedenken zoals een afscheid met relatiegeschenken aan alle contacten. In de begeleidende brief bij de relatiegeschenken kunnen we dan uitleggen wat de reden van de overdracht is bijvoorbeeld. Relatiegeschenken blijken mijn hele carrière al een handig communicatie- en marketingmiddel, en ook nu weer bij mijn afscheid.