ikdemo.nl

Demo

Medicinale cannabis deed wonderen voor Opa

1 min gelezen

Medicinale cannabis deed wonderen voor Opa

Medicinale cannabis heeft wonderen gedaan voor mijn opa. Mijn opa had door een oorlogswond altijd erg veel pijn, er is iets in zijn zenuw geraakt waardoor de pijn nooit ophield. Heel erg naar. Omdat zijn lichaam essentieel is konden ze het ook niet verdoven, alleen met medicatie. Maar deze medicatie gaven veel bijwerkingen voor mijn opa. Hij werd er gehumeurd van en dit deed niemand echt goed. Ik vond het wel sneu voor hem, je zag dat hij gewoon veel pijn had. Ik weet niet meer precies wie de medicinale cannabis heeft bedacht, maar mijn opa is dit als laatste optie maar gaan proberen. En gelukkig heeft hij dit gedaan, want hij voelde bij het roken van medicinale cannabis even geen pijn meer. Mijn opa vertelde dat dit voor het eerst in jaren was voorgekomen. Echt heel erg bijzonder. Nu rookt hij dagelijks medicinale cannabis, een per dag. Dit is voor hem genoeg om gewoon lekker te kunnen ontspannen. Hij kan ook opeens veel meer, we hoeven hem minder vak te helpen. Erg goed teken vind ik. We vinden hem op een positieve manier veranderd en het lijkt er op als of hij nu ook weer echt geniet van het leven.