ikdemo.nl

Demo

Kliniek Veldhoven heeft mij weer haren gegeven

2 min gelezen
Kliniek Veldhoven

Wat was ik blij met de mogelijkheden die je bij de Kliniek Veldhoven allemaal kan krijgen. Want zij Kliniek Veldhovenhebben mij door middel van injectables een haartransplantatie gegeven. Deze manier, de Fue haartransplantatie biedt een blijvende oplossing tegen kaalheid. Het is een veilige manier tegen kaalheid en je hebt er de rest van je leven plezier van. Een medisch team onder leiding van een plastisch chirurg voert deze behandeling uit. Er worden dan gezonde haarzakjes achter bij jouw hoofd vandaan gehaald en op de kale plekken terug gezet. Eerst worden er met een dunne naald gaatjes in jouw hoofd gemaakt. Met de hulp van een pincet worden de gezonde haarzakjes één voor één hierin terug geplaatst. Echt een precies werkje, maar dat kan je met een gerust hart overlaten aan deze kundige chirurg. 

Dankzij de specialisten van Kliniek Veldhoven geen kale plekken meer

Kliniek VeldhovenEindelijk heb ik weer een mooie bos haar, zonder dunne of zelfs kale plekken. Mensen om mij heen dachten daar vaak anders over en moest ik mij niet zo aanstellen. Zij zagen het immers niet. Maar daarbij vergeten zij dat ik elke morgen uren voor de spiegel sta om de plekken te camoufleren. Met een kam en gel probeer ik de haren die ik nog heb over deze plekken heen te trekken. Vaak lukt mij dat makkelijk, maar soms helemaal niet. Die dagen dat mij dit niet lukte was ik in een bui om maar gewoon thuis te blijven. Voor werken moest ik er wel uit, maar voor andere dingen bleef ik dan liever thuis.

Eindelijk hoef ik mij geen zorgen meer te maken over mijn kale en dunne haar plekken op mijn hoofd. De specialisten die bij de Kliniek Veldhoven werkzaam zijn, hebben mij zo goed geholpen. Het ziet er weer uit als een stralende en dikke bos met haren.