ikdemo.nl

Demo

Kokerrokken worden vaak geassocieerd met zakenvrouwen

1 min gelezen

Kokerrokken worden vaak geassocieerd met zakenvrouwen

Op dit moment volg ik een opleiding marketing en communicatie aan een Mbo opleiding hier in de buurt. Ik vind het ontzettend leuk en ook razend interessant. Ik ben blij dat ik weet dat ik de goede opleiding heb gekozen want er zijn zoveel mensen die ik ken die zijn begonnen aan een opleiding en die na het eerste of tweede jaar erachter komen dat dit toch niet is wat ze willen en wat ze ervan hadden verwacht. Dan moet je dus weer opnieuw opzoek gaan naar wat je wil doen en kom je ook weer in de eerste klas terecht met mensen die weer jonger zijn dan dat jij bent. Ik dat opzicht heb ik het goed gedaan want ik ben één van de jongste van de klas maar ben wel gewoon op schema, ik heb ook mensen in mijn klas zitten die vijf jaar ouder zijn dan dat ik ben ook al merk je daar tijdens de lessen vrij weinig van. In ieder geval ben ik vastberaden dat ik later in de zakenwereld wil werken, daar ben ik zeker van, het liefste met een leidinggevende functie. Daarbij hoort natuurlijk ook een zakenvrouw outfit, deze wordt vaak geassocieerd met kokerrokken, ik moet zeggen dat ik kokerroken ook wel erg mooi vind en ze me ook wel goed staan.