ikdemo.nl

Demo

Ik had al aangegeven dat de glijstang vervangen moest worden

1 min gelezen

Ik had al aangegeven dat de glijstang vervangen moest worden

De glijstang van onze douche was kapot. Erg vervelend, we wonen met z’n drieen en moeten dus ook de badkamer met elkaar delen. Ik had al eerder aangegeven dat de glijstang aan vervanging toe was, maar niemand doet er dan echt wat aan. Misschien ook wel logisch, als iets stuk gaat heb je er pas aandacht voor. Mijn huisgenoot heeft tijdens het douchen de glijstang per ongeluk van de muur af getrokken. Gelukkig ging alles goed. We weten nu nog steeds niet of de glijstang door onze huur baas betaald word of dat we dit zelf moeten regelen. Onze huur baas zit momenteel in Zwitserland, dit betekent dat we nu al een week zonder (goede) douche zitten en dat we ook nog eens een week moeten wachten. Ik nam het initiatief om het zelf maar te kopen, ik had op een site al een goede glijstang gezien, maar dit wezen mijn huisgenoten af. Ze hadden hier het geld niet voor en ze willen dat de huis baas het vergoed. Dit begrijp ik natuurlijk, maar omdat de vorige bewoners zelf de glijstang hadden gekocht weet ik niet of dit mogelijk is. En ik wil gewoon kunnen douchen. Dus ik denk er nu over na om het zelf maar voor te schieten. In de hoop dat ik het terug krijg, maar als dit niet zo is, douchen mijn huisgenoten ook onder mijn bekostigde glijstang.