ikdemo.nl

Demo

Horeca parasol

1 min gelezen

Waarom een parasol?

Om optimaal gebruik te maken van uw terras is een parasol een ‘must’ U vergroot de capaciteit van uw terras, doordat uw gasten onder onze horeca parasol beschut worden tegen de wind en beschermd tegen al te hete zonnestralen. Daarnaast zorgt een mooie parasol voor een intieme en gezellige sfeer op uw terras.

Soorten parasols

Wanneer u overweegt een parasol te kopen, is het goed om even stil te staan bij de mogelijkheden. Een belangrijke overweging is de vorm van de parasol. Kiest u voor een vierkant, voor een rechthoek of voor de traditionele ronde parasol? Welke vorm u kiest, is natuurlijk afhankelijk van de vorm van uw terras en van uw persoonlijk wensen. Daarnaast zijn er vele maten mogelijk. Wij leveren parasols van 2 tot 8 meter.

horecaparasolsAccessoires

Elke parasol kan geleverd worden met een geïntegreerd verwarmingssysteem en met verlichting. Verder heeft u een grote keuze uit doekkleuren en deze kunnen – indien gewenst – voorzien worden van uw bedrijfslogo. Daarnaast kunt u kiezen uit zwengel-, greep- en schuifmechanieken om de parasol te openen.

Wat u ook kiest, onze parasols zijn bestand tegen stormkracht 10, gemaakt van hoogwaardige materialen en stijlvol vormgegeven.