ikdemo.nl

Demo

Hier kocht ik mijn nieuwe Gabor sneakers

1 min gelezen

Al langere tijd was ik op zoek naar nieuwe Gabor sneakers, maar telkens leek ik niet te kunnen slagen. De ene keer was mijn maat uitverkocht en in de andere winkel vond ik de modellen gewoon niet mooi. Daarom heb ik de zoektocht in de stad uiteindelijk opgegeven en ben ik op internet verder gegaan. Daar kwam ik al snel uit bij Durlinger, Deze webshop heeft een heel erg groot assortiment voor dames, heren en ook kinderen. Door dit grote aanbod had ik ook vrijwel direct het idee dat ik hier iets moest gaan vinden. Ook van dit merk hadden zij namelijk de hele collectie in de verkoop.

Dit is een aanrader! gabor sneakers

Uiteindelijk heb ik daar ook mijn Gabor sneakers besteld. Deze had ik al de volgende dag in huis, dus ik heb helemaal niet lang hoeven wachten. Daarnaast vond ik het prettig dat ik gemakkelijk met iDeal kon betalen. Soms kan het namelijk alleen achteraf op rekening en dat vind ik eigenlijk niet fijn. Vaak vergeet ik dit en dan krijg je weer te maken met extra kosten. Mocht jij benieuwd zijn of er ook iets voor jou bij zit, dan moet jij echt even een kijkje nemen binnenkort