ikdemo.nl

Demo

Financieel voordeel met de innovatiebox

1 min gelezen

Financieel voordeel met de innovatiebox

Vrienden van me begrijpen altijd maar half waar ik mee bezig ben, maar misschien is dat ook wel erg logisch. Van hen weet ik namelijk ook nooit precies wat ze nou doen en mijn interesse reikt zelf ook niet ver genoeg dat precies te weten van iedereen. Maar nou wil het feit dat ik als accountant vreemd genoeg voornamelijk bevriend ben met mensen van de kunstacademie – vrije geesten spreken me namelijk aan, al zou je wellicht da innovatiebox niet meteen denken als je hoort wat voor beroep ik dus beoefen. En dit soort mensen kan zich op zulk concreet niveau nou niet direct iets voorstellen van een functie. Ik heb er genoeg aan meestal een beetje uit te leggen over de innovatiebox waar ik me mee bezig houd, dat vinden ze meestal nog wel interessant. De innovatiebox is een tegemoetkoming op financieel gebied waar bedrijven die innovatieve producten ontwikkelen belastingtechnisch recht op hebben. Het wordt altijd voornamelijk interessant voor ze als ik vertel met wat voor innovaties ik te maken krijg op mijn werk. Hoewel de innovaties op zichzelf natuurlijk ook een vrij technisch verhaal zijn, is het altijd weer leuk te zien wat een reacties het ontlokt!