ikdemo.nl

Demo

Zware transporten

2 min gelezen
speciaal transport

Bij een verplaatsing over de weg van zware en zeer zware transporten, of misschien zelfs een machinepark heb je een gespecialiseerd bedrijf nodig. Je mag namelijk niet zomaar de weg op met zwaar transport, bij speciaal transport heb je bepaalde vergunningen nodig als ook transportbegeleiding. De begeleiding zorgt ervoor dat de wagen met de zware lading, veilig door het verkeer heen kan op weg naar de eindbestemming. De gebrvermeertransport regelen het vervoer van A tot Z, hierdoor heb je als bedrijf je handen vrij voor andere dingen.

Uitgebreid wagenpark

Je hoeft niet bang te zijn dat er geen geschikt voertuig is voor het speciaal transport, gebrvermeertransport heeft een zeer uitgebreid wagenpark in bezit. Welke constructie of machine er ook verplaatst moet worden, heftrucks opleggers of een dieplader met oprijplaten het is allemaal aanwezig bij de specialisten. Alle medewerkers bij het bedrijf hebben voor het werken een VCA certificering behaald, dit betekent dat je machines en transporten altijd in veilige handen zijn. Ook het vervoeren van jachten en zeer grote boten is natuurlijk mogelijk. 

speciaal transport

Demontage van machineparken

Gebrvermeertransport kun je niet alleen inhuren voor het vervoeren van speciaal transport, wil je het demonteren en monteren van je machinepark aan een specialist overlaten dan ben je hier ook aan het goede adres. Voordeel is ook dat je altijd maar een prijs betaald voor het transport, geen extra kosten als er onverhoopt andere voertuigen nodig zijn. Dit is het voordeel als je alles in eigen beheer hebt, bij andere bedrijven wordt er al snel een meerprijs gerekend voor extra voertuigen. Op de website gebrvermeertransport.nl vind je alle informatie voor een transport.