ikdemo.nl

Demo

Er moet door iemand nagedacht worden over prullenbakken

1 min gelezen

Er moet door iemand nagedacht worden over prullenbakken

Nog niet zo heel lang geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, we zitten echt nog in de opstartfase – een fase die ik overigens echt heel erg leuk vind. Je bent echt je bedrijf nog aan het vormen, aan het aankleden. Over alles moet eigenlijk wel nagedacht worden en dat vind ik leuk, want zo ben ik echt betrokken bij alles nog. Straks met personeel erbij zal het allemaal heel anders zijn, dan moet ik echt dingen gaan loslaten, aangezien iedereen dan zijn eigen dingen zal krijgen. Nu heb ik het allemaal nog in de hand en kan ik echt richting geven aan alles wat ik wil. Ik hou me met de eigen meest onbenullige dingen, zoals het aanschaffen van prullenbakken, die voor anderen misschien niet zoveel zouden betekenen maar voor mij natuurlijk wel. Het is echt niet dat ik alles, zoals die prullenbakken, nou echt zo heel belangrijk of een prioriteit vind, maar er moet wel over nagedacht worden – iemand moet het doen. Ik zit hier straks met waarschijnlijk tien mensen aan personeel, zoals het er nu uitziet althans, wie weet hoe dat in de toekomst weer is. Dan moet er van tevoren op logistieke wijze over nagedacht worden. Nu ben ik dat nog!