ikdemo.nl

Demo

Een scala aan wastafels

1 min gelezen

Een scala aan wastafels

We mochten de hele bovenste verdieping renoveren, het budget was binnen. Geweldig om te doen. Dit sportgebouw kon wel weer een oppepper gebruiken. Op de bovenste verdieping waren de toiletgebouwen, we moesten dus nieuwe badkamers hebben. Toevallig had ik zelf bij mij thuis een nieuwe badkamer onlangs laten aanmeten, ik had dus wel wat verstand van wastafels en sanitaire voorzieningen. Zelf had ik prachtige wastafels gezien waarvan ik zeker wist dat het goed ging passen in dit gebouw. We wilden het simpel houden, wit met grijs tinten, verder wilden we een strak design. Ik liet de wastafels zien van de collectie waar ik eerder al wastafels had bekeken. Ze hadden namelijk een scala aan wastafels, waardoor het nog best moeilijk was om een keus te maken. Maar al gauw kwamen we bij een serie wastafels die erg goed combineerde met de nieuwe douchevoorzieningen. Toen hebben we deze gekocht. De wastafels waren heel snel geleverd en het bedrijf heeft het ook gemonteerd. Na een twee maanden was de hele verdieping af, we hadden zelfs nog geld over om beneden op te fleuren. We hebben toen een feestelijke heropening gegeven, dit was erg gezellig, daarbij hebben we ook nieuwe klanten gekregen door dit feest.