ikdemo.nl

Demo

Een cocktailbar huren

2 min gelezen
cocktailbar

Via Evenses is het mogelijk om een cocktailbar te huren. Voor elke gelegenheid is het mogelijk om gebruik te maken van deze bar. Maar niet alleen een bar huren is hier mogelijk. Je kan hier goed terecht voor een geslaagd feest te kunnen geven. Want van zangers tot bands en van een leuk optreden tot andere acts, dat is hier allemaal mogelijk. Wanneer je met de plannen loopt om iets te regelen voor een feest of een evenement, dan kan ik je verzoeken om eens op de website van Evenses te gaan kijken. Want voordat je het weet heb je al een draaiboek voor de hele avond in elkaar gezet.

cocktailbar

Lekkere drankjes van de cocktailbar drinken

Een tijd geleden heb ik een feest meegemaakt en daar ben ik nog steeds onder de indruk van. Nooit geweten dat je zoveel kan regelen via een bedrijf. Evenses is de naam van dit bedrijf en zij hebben werkelijk een heel groot assortiment waaruit een keuze gemaakt kan worden. Het leuke is dat je zelf een soort draaiboek kan maken, met alles wat er op een feest aanwezig moet zijn. Van goede muziek tot de heerlijkste drankjes.

Waar ik op dit feest echt van stond de kijken was de bar met de heerlijkste drankjes die je kon bestellen. Ik heb hier dan ook heerlijk van genoten.

cocktailbar

Mijn eigen feest geregeld

Omdat ik een eigen knalfeest wilde geven, was ik op zoek naar een bedrijf die mij hiermee kon helpen. Al snel kwam ik bij Evenses uit en die hebben mij vreselijk goed geholpen met het regelen van mijn feest.

Op mijn dag van het feest waren er al meerdere mensen bezig om een bar op te bouwen. Een bar om de heerlijkste drankjes te maken en deze aan mijn gasten kunnen serveren. Drankjes in de vorm van een cocktail of zelfs een smoothie. Eigenlijk is het allemaal teveel om hier op te noemen wat dit bedrijf allemaal kan regelen. Ik kan er wel bij vertellen dat het een grandioos feest was en iedereen hier nog steeds over spreekt.