ikdemo.nl

Demo

Bijzonder veel Abel Activiteiten

1 min gelezen
Abel Activiteiten

Abel Activiteiten

Abel Activiteiten zijn heel divers. Voor verschillende doelgroepen is het al mogelijk om hier een zeer leuke dag te gaan beleven. De diverse bezigheden die je hier kan vinden en reserveren zijn enorm. Denk bijvoorbeeld aan een uitje voor een kinderfeestje of een vriendinnen uitje. In totaal zijn er 23 activiteiten hier te vinden en deze kan je allemaal gaan reserveren. Niet alles is voor iedere doelgroep geschikt, maar dat spreekt voor zichzelf.

Wat ook erg leuk is om hier te vermelden, is de mogelijkheid om hier te gaan trouwen. Voor meer informatie hierover kan je het beste zelf even op de website gaan kijken.

Abel Activiteiten
Abel Activiteiten

Abel Activiteiten voor een geslaagd feest

Elk jaar organiseren wij een familie uitje. Elke keer is er iemand anders in de familie die deze dag moet regelen. Deze keer waren wij aan de beurt om een leuke dag te organiseren. Omdat ik al vaker bij Abel ben geweest met mijn werk, wist ik meteen waar wij met de hele familie heen zouden gaan. Omdat wij van verschillende generaties zijn is het altijd lastig om hier iets voor te vinden. Hier bij de familiedag budget is dat geen enkel probleem. Je kan namelijk al deelnemen voor €14,- per persoon. Je kan dan heerlijk bij elkaar zijn in een leuke ruimte. De kinderen kunnen heerlijk spelen en de ouderen gezellig kletsen.