ikdemo.nl

Demo

Dekkers trading Holland is een geweldig bedrijf

2 min gelezen

Dekkers trading Holland is een geweldig bedrijf

Ik werk bij Dekkers trading Holland, alles met leer kunnen wij verzorgen naar onze klanten toe. Het is erg leuk werk bij Dekkers trading Holland. Ik zorg ervoor dat klanten hun spullen op tijd krijgen en ik regel ook het transport van alle klanten. Het is werk waarbij je heel goed zelfstandig moet kunnen werken en je moet ook wel eens risico’s nemen. Ik hou wel van een beetje spanning en daarom vind ik het ook geweldig om bij Dekkers trading Holland te mogen werken. Ik werk nu ook al negen jaar bij Dekkers trading Holland en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb zelf ook heel veel spullen van Dekkers trading Holland. Ik heb bijvoorbeeld leer in mijn auto laten plaatsen, lerenvloerkleden, kleding en tassen voor mijn vrouw. Wij zij ook echt gek op leer, het staat altijd erg mooi. Natuurlijk omdat ik bij Dekkers trading Holland werk, kreeg ik veel korting. Dekkers trading Holland werkt ook op een hele fijne wijze en ik heb ook nooit problemen gehad met mijn baas. Natuurlijk wel eens met andere personeelsleden, maar ik kan het zo goed vinden met de baas dat ik voor hem ook het personeel in de gaten mag houden. Als ik het niet vertrouw dan zeg ik dat en dan gaat de baas diegene in de gaten houden. Ik heb daardoor al twee mensen betrapt van stelen. Dekkers trading Holland wilt vooral professioneel overkomen en ook het personeel moet dus professioneel zijn.