ikdemo.nl

Demo

Cofra werkschoenen voor mijn baan als gaffer

1 min gelezen

Cofra werkschoenen voor mijn baan als gaffer

Mijn baan als gaffer op diverse filmsets zorgt ervoor dat ik mij de laatste tijd meer verdiep in goede werkkleding en werkschoenen. Onlangs heb ik cofra werkschoenen aangeschaft. Ik ben hier erg over te spreken. Het heeft een bijzonder goede kwaliteit en ze zitten lekker. Als gaffer zorg je voor goede belichting op een set, je bent niet alleen bezig met het creëren van goed licht, maar je sjouwt ook heel veel. Het leven op een filmset is vluchtig, er moeten snelle beslissingen gemaakt worden om geen vertraging op te lopen. Omdat ik zzp’er ben krijg ik geen advies van een werkgever qua werkschoenen. Ik heb dus een beetje om mij heen gekeken en zag dat vele andere gaffers en best-boys cofra werkschoenen hebben. De cofra werkschoenen bestaan uit een hoogwaardig materiaal, volgens mij zijn het een productie van oude banden van militaire trucks. Super tof wel. Dat het hergebruikt wordt. Het was wel even investeren, maar mijn vader, die ook al jaren cofra werkschoenen draagt, zegt dat ze wel een jaar of dertig mee kunnen gaan. Een eenmalige investering dus voor de rest van mijn arbeidsjaren. De productiemeiden van de huidige filmset vinden mij sinds de schoenen ook erg modieus geworden, nou kijk, daar doe ik het natuurlijk ook voor.