ikdemo.nl

Demo

Bouwbord met aankondiging waar we heel enthousiast van werden!

1 min gelezen

Bouwbord met aankondiging waar we heel enthousiast van werden!

Op een dag was ik genoodzaakt een andere weg te nemen naar mijn huis. Er was geloof ik een ongeluk gebeurd, in elk geval werd ik via een geheel andere route omgeleid. Het grappige is dat dit voor mij, vrij letterlijk ook nog eens, een geluk bij een ongeluk was. Door die omleiding kwam ik ineens op plekken waar ik nog nooit geweest was. Voor iemand die druk op zoek is naar een nieuw huis in de omgeving van mijn huidige woonplaats was dit natuurlijk een buitenkansje. De wijk waar ik nu doorheen fietste was er een waarvan ik altijd had gedacht er nooit te zullen gaan wonen. Maar dat kan alleen een uitspraak zijn van iemand die er nog nooit is geweest. Op een bouwbord dat langs de weg geplaatst was, zag ik ook nog dat er nota bene een nieuwbouwwijk wordt gebouwd, direct aan het water. Ik ben dus direct afgestapt en heb het bouwbord aan een nadere bestudering onderworpen. Het bouwbord was vrij uitgebreid, ook wat een sfeerimpressie betreft, en die sprak me meteen onwijs aan. De gegevens van de ondernemer sloeg ik van het bouwbord op in mijn telefoon en thuis aangekomen heb ik direct mijn vriend geroepen. Samen raakten we nog enthousiaster en inmiddels zijn we zo ver dat we over een maand of zes eindelijk verhuizen!