ikdemo.nl

Demo

Blij met de tussenkomst van vastgoedhandelaar

1 min gelezen

Blij met de tussenkomst van vastgoedhandelaar

Enkele jaren terug was ik nogal van het verzamelen van design en de zaken floreerden voor mij, kan ik wel zeggen. De tijden waren er ook naar en ineens wilde ook iedereen design meubelen hebben voor in huis. Toen schoten de andere handelaren uit de lucht en raakte de markt verzadigd, was het ineens niet zo’n luxe item meer en was er voor mij in ieder geval niet zoveel meer te halen. Ik ben zo blij het naast mijn gewone werk te hebben gedaan als een hobby en er niet mijn werk van gemaakt te hebben, want dan had ik nu gezeten. Het enige wat ik echt gekocht heb, was de garagebox hier in de buurt die ik gebruikte als opslag voor alle meubelen, het paste namelijk niet allemaal in mijn huis. Die krijg ik nu inmiddels ook niet meer kwijt trouwens want ik heb ‘m wel een jaar of twee op de markt gehad. Nu was ik het eindelijk zat en ben ik eens met een vastgoedhandelaar gaan praten. Die vastgoedhandelaar vond zich al snel bereid mijn box op te kopen en ik ging op mijn beurt vervolgens akkoord met de prijs die hij voorstelde. Ik ben erg blij met de snelle gang van zaken!