ikdemo.nl

Demo

Barbershop Breda nodig?

2 min gelezen
Kapsalon

Heeft u altijd al uw baard willen laten stijlen bij een professionele barbershop? Bent u op zoek naar een barbershop Breda? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij Hairjockey. Bij Hairjockey werken de beste barbieren die de juiste opleidingen hebben gevolgd voor het contouren en stylen van uw baard en haar. U kunt niet alleen uw baard laten verzorgen maar ook uw haar op authentieke wijze laten knippen door de barbieren van Hairjockey. Naast het verzorgen van uw baard vindt u bij Hairjockey in Breda ook top stylisten voor uw haar. Hairjockey is namelijk een barbershop en kapsalon in één! Hiermee onderscheiden zij zich van de rest en weten zij als geen ander hoe zij uw haar en baard moeten stylen. 

Haar knippen

Kapsalon en barbershop Breda in één

Hairjockey is een barbershop en kapsalon in één. Een barbier is niet meer weg te denken uit Breda en omstreken. U vindt de barbershop én kapsalon van Hairjockey midden in het centrum van de mooie en veelzijdige stad Breda. Hairjockey is een begrip in de regio door een shop in shop concept. Aan de voorkant van de kapsalon vindt u de barbershop waar vier geschoolde barber’s graag voor u klaar staan. Achterin de zaak vindt u de top stylisten in de kapsalon voor het knippen, wassen en stylen van uw haar. Naast het verzorgen van uw haar en baard vindt u bij de Hairjockey diverse haar en baard producten. De Hairjockey biedt u meer dan 21 jaar zijn ervaring aan in het knippen van haren. In de afgelopen 6 jaar in de Hairjockey zich ook gaan focussen op het heren-vak. Hierdoor kunt u nu ook terecht voor een was en knipbeurt door geschoolde barbieren. De top stylisten in de kapsalon zijn daarnaast ook stuk voor stuk hoog geschoold en weten alle in’s and out’s over de nieuwe trends. Harjockey staat voor kwaliteit en professionaliteit. 

Kappers behandeling

Waarom kiezen voor barbershop Breda?

Hairjockey werkt met de best barber’s en stylisten. U bent verzekerd van een afspraak met een professional van Hairjockey. Uw haar en baard is in de juiste handen bij de vakmensen van Hairjockey in Breda. Zij werken met de beste en populairste haar en baard producten. Voor een classic shave bent u bij barbershop Breda op het juiste adres. De barbershop verkoopt echte authentieke scheerkwasten, scheermessen en scheerproducten. Voor een fijne scheerbeurt of knipbeurt bent u bij Hairjockey in goede handen. U kunt online een afspraak inplannen.