ikdemo.nl

Demo

Zwembaden op Facebook

2 min gelezen

Zwembaden zijn de ideale plek om even een dagje te ontspannen met het gezin of met vrienden. Jong en oud kunnen zicht er vermaken. Of je juist graag van de duikplanken of van de glijbanen af gaat of liever in het golven bad zwemt of baantjes wilt trekken. Voor iedereen is een zwembad te vinden wat voldoet aan zijn of haar wensen. Daarnaast zijn er ook zwembaden te vinden die vooral gericht zijn op sport. Om als zwembad zoveel mogelijk bezoekers te trekken en de mensen te informeren over de verschillende mogelijkheden. Is het belangrijk om de bezoekers zo goed mogelijk te informeren. Bijvoorbeeld door middel van Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor zwembaden?

Facebook is een is een social media platform wat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud kunnen er gebruik van maken. Facebook is een platform dat zeer gebruiksvriendelijk is en daarom door een breed publiek te gebruiken is. Facebook kan onder andere gebruikt worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of dit delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht een zo breed mogelijk publiek bereiken. Een zwembad kan hier bijvoorbeeld plaatsen over de verschillende openingstijden of eventueel evenementen die het zwembad organiseert. Door hierover te plaatsen op social media zullen meer mensen hiervan op de hoogte zijn, wat zal leiden tot meer bezoekers.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen te beantwoorden die het zwembad zijn tegengekomen op Facebook. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over openingstijden, kinderfeestjes of andere evenementen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. Indien u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden en wat chatkracht voor uw organisatie kan betekenen bent u van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen via de live chat.