ikdemo.nl

Demo

Windscherm om jouw terras helemaal af te maken

2 min gelezen
windscherm

Een windscherm rond jouw terras laten plaatsen raad ik zeker aan. Op die manier maak jij het terras helemaal af. Het laat duidelijk zien waar het begint en waar het eindigt. Zo raken jouw gasten nooit meer in de war of ze nou op jouw terras zitten of op die van de buren. Daarnaast straalt het ook een extra luxe uit. In de winter zorgt het er ook voor dat het jouw terras warmer is. Dat vind ik persoonlijk wel heel erg fijn. Er zitten dus een heleboel voordelen aan om zo’n product aan te schaffen voor jouw bedrijf.

Terras

Een windscherm kun jij bij dit bedrijf aanschaffen

Een tijdje geleden heb ik ook een windscherm aangeschaft voor mijn eigen terras. Ik ben namelijk een klein cafeetje in het centrum van de stad begonnen. Op het internet heb ik naar een bedrijf gezocht die dit product aanbiedt. Zo kwam ik uiteindelijk bij het bedrijf Xterior uit. Over hen las ik meerdere positieve berichten en daarom besloot ik contact met hen op te nemen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde aan haar uit naar wat voor soort product ik opzoek was.

Terras

Heel gemakkelijk besteld

Ik was blij om te horen toen de medewerker vertelde dat zij precies een windscherm in hun assortiment hebben die past bij mijn wensen. Ik hoefde alleen nog maar de maten door te geven en dan zou zij hem voor mij bestellen. Als het product geleverd werd, zou er een speciaal montageteam meekomen om hem voor mij op te zetten. Dat noem ik nog eens echte service. Ik was heel erg blij met het goede advies van de vriendelijke medewerker, want het windscherm voldoet echt aan al mijn eisen. Ik raad dit fijne bedrijf aan iedereen aan.

Meer verhalen

2 min gelezen