ikdemo.nl

Demo

Verwen je huid en haar met een zijden kussensloop

3 min gelezen

Slapen is een manier voor de mens om de batterij weer op te laden. Als je er over nadenkt, is het eigenlijk een heel raar fenomeen dat je gewoon 8 uur lang je geest als het ware uitzet, zodat je de volgende dag weer energie hebt. Je moet altijd maar afwachten of je niet voor altijd in dromenland blijft hangen en toch geven we ons gewillig over aan een staat van bewusteloosheid. We zijn uiteraard nooit helemaal compleet van de wereld, want we dromen wat af als we slapen. Aangezien we toch zo’n beetje een derde deel van ons leven in bed doorbrengen, is het wel fijn dat het bed ook daadwerkelijk comfortabel is. Er moet dus een goed matras onder je rug liggen en je wilt ook kunnen genieten van zacht en comfortabel beddengoed. Maar dat is nog niet altijd even gemakkelijk. Er zijn nogal wat verschillende soorten beddengoed en het is soms een hele zoektocht voordat je het beddengoed vindt dat echt goed bij je past. Soms vind je iets dat prima is, maar je weet dan ook dat het misschien beter kan. Het kan ook zijn dat je denkt dat je het maximale al hebt bereikt. Dat laatste is natuurlijk zonde, want daardoor ga je ook niet op zoek naar alternatieven. Veel mensen houden het bijvoorbeeld bij katoen, maar dat is zeker niet het meest zachte materiaal. Als je je huid en haar echt wilt verwennen terwijl je slaapt, dan kun je het beste kiezen voor zijde. Een zijden kussensloop is bijvoorbeeld ideaal als je uitgerust wakker wil worden. Met een zijden kussensloop zal je zien dat je ten eerste veel lekkerder met je hoofd op het kussen ligt en ten tweede is het zo dat huid en haar veel minder te lijden hebben van je slaaproutine. Als je bijvoorbeeld op katoen slaapt, dan word je vaak wakker met klitten in het haar. Mannen en vrouwen worden vaak met de bekende net-uit-je-bed look wakker. Maar die look ontstaat doordat je op katoen slaapt met je hoofd. Als je op een zijden kussensloop slaapt van Satin Sleepers, dan heb je daar nauwelijks nog last van. Een zijden kussensloop is dusdanig zacht, dat je haren er makkelijk overheen glijden. Ook wanneer je op je haar ligt, dan komen er geen knopen en klitten in. Ook je huid kan door het zachte materiaal van een zijden kussensloop beter ademen. Daardoor heb je minder last van de huidproblemen die je ondervindt wanneer je op katoen slaapt zoals: 

  • Acne
  • roden vlekken 
  • Oneffenheden of onzuiverheden 

Het is dan ook zeker aan te raden om eens een zijden kussensloop te proberen. je kunt hiervoor terecht bij Satin Sleepers.

Surf naar satinsleepers.nl en bestel een mooi zijden kussensloop

Indien je een mooi zacht zijden kussensloop wilt bestellen, dan kun je terecht op de website van satinsleepers.nl. Hier vind je een overzicht van de verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Zo kun je altijd een keuze maken voor een kleur die past bij je kamer en de rest van je beddengoed. 

Twee formaten voor de kussenslopen

Kussens zijn niet allemaal even groot, maar de meeste kussens zitten wel om en nabij de gemiddelde kussen grootte. Daarom kun je bij Satin Sleepers terecht voor twee verschillende maten, zodat je altijd een keuze kunt maken voor een kussensloop passende bij jouw kussen.