ikdemo.nl

Demo

Veiligheidskleding bestellen

1 min gelezen

Wil jij ook veiligheidskleding bestellen? Dat kan bij Lavans, bij Lavans kan je terecht voor vertrouwbaren veiligheidskleding die de juiste bescherming biedt. Zelfs na intensief gebruik en meerdere wasbeurten. Ze zijn gespecialiseerd in bedrijfskleding en hebben hier al meer dan 90 jaar ervaring. Lavans is een familiebedrijf, ze werken zelfstandig in het leveren en verhuren van bedrijfskleding, poetsdoeken, sanitair- en vloerhygiëne. Ze hebben een duurzaam bedrijfspand, dus helpen ook nog een beetje met het schoon houden van het milieu. Op de website van Lavans kan je meer informatie vinden over het bedrijf en de mogelijkheden.

Veiligheidskleding bestellen van Lavans

Als je veiligheidskleding wil bestellen is het een aanrader om naar Lavans te gaan. Hier kan je makkelijk veiligheidskleding bestellen. Het huren van de veiligheidskleding heeft veel voordelen,

  • Geen risico, want Lavans blijft eigenaar van de producten
  • Vaste prijs voor de totale dienstverlening
  • 100 procent de beste kwaliteit
  • Unieke producten
  • Geen kleine lettertjes

Ze hebben een hele fijne service-cyclus waardoor je altijd schone kleren houdt.

Eerst halen ze vuil op en vervangen ze het door schoon, dan wassen ze de producten, als het nodig is repareren ze de kleding, dan doen ze een kwaliteitscontrole en is het weer schoon voor retour. Zo gaat het elke keer door. Het is zeker een aanrader om je veiligheidskleding te bestellen bij Lavans.