ikdemo.nl

Demo

Tip voor een Zonnestudio in Elderveld

1 min gelezen
logo zonnestudio elderveld

Wil je graag wat bruiner worden en wil je dit op een verantwoordelijke manier doen? Dan ben je bij Zonnestudio Elderveld aan het juiste adres. Deze zonnebanken van Ergoline die in deze zonnestudio staan voldoen namelijk aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor jij op een verantwoordelijke manier zult zonnen onder de zonnebank. 

Deskundig advies van een van de medewerkers 

De Ergoline zonnebanken voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door de specifieke  eigenschappen zul je erg veel comfort hebben tijdens het zonnen. Met deze zonnebank zullen de zonaanbidders een optimale bescherming en bruining bieden. Iedere huid is anders en je kunt door een van de medewerkers in de zonnestudio daarom ook een huidanalyse ontvangen om er op deze manier voor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid zonlicht op de huid krijgt. Het is namelijk erg belangrijk dat er naar jouw huidtype wordt gekeken om op deze manier verantwoord te kunnen zonnen. Op de website van Zonnestudio Elderveld zijn ook een aantal tips te vinden om verantwoord te zonnen : 

  • Verwijder uw dagcrème voordat u onder de zonnebank gaat
  • Scrub voor u gaat zonnen uw benen voor een egale teint
  • Houd rekening met de houdbaarheidsdatum van uw zonnecosmetica
  • Vraag onze medewerkers om advies
  • Houd rekening met de geldende richtlijnen voor verantwoord zonnen
Ergoline Inspiration 1600

Zeer positieve reviews van voorgaande klanten

De voorgaande klanten die bij deze zonnestudio hebben gezond zijn zeer tevreden over de goede service en de kwaliteit van de comfortabele zonnebanken. Deze positieve reviews zijn terug te vinden op de website van Zonnestudio Elderveld.