ikdemo.nl

Demo

Theorieboek Rijbewijs B ANWB

2 min gelezen

Het theorieboek rijbewijs B ANWB is een duidelijk boek wat mij echt geholpen heeft om te slagen voor mijn theorie-examen. Het boek bevat 253 pagina’s, maar laat je daar vooral niet door afschrikken. Het boek is ingedeeld in 37 hoofdstukken en is makkelijk leesbaar. Het boek bevat veel afbeeldingen in kleur, wat helpt om de stof makkelijk in je op te nemen en de tekst is goed te begrijpen. Het geeft duidelijk inzicht in de verkeersregels en deze worden helder uitgelegd.


Ook nuttig voor mensen die al een rijbewijs hebben
Het theorieboek rijbewijs B ANWB bevat ook veel tips voor in de praktijk en bevat oefentoetsen. Er zijn tien toetsen in het boek opgenomen van elk 65 vragen die opgedeeld zijn zoals het officiële theorie-examen. De oefentoetsen bevatten vragen over gevaarherkenning, regelgeving en inzicht in verkeerssituaties. Aan de hand van een kleurenfoto van een verkeerssituatie wordt een vraag gesteld. Soms zijn dit meerkeuze vragen, soms zijn dit ja/nee vragen. Achterin het boek zijn alle antwoorden te bekijken met de motivatie voor het juiste antwoord.
Uiteraard heb ik mijn ouders een oefenexamen laten maken. Grappig om te zien hoeveel fouten ze maakten, terwijl ze al jarenlang hun rijbewijs hebben! Voor hen was het dus ook nuttig om dit theorieboek rijbewijs B ANWB door te nemen. 

Door dit boek goed te bestuderen wist ik mij goed voor te bereiden op het theorie-examen en wist ik wat ik van het examen kon verwachten. Ik heb het examen in één keer behaald! Het is dus absoluut een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs nog moet halen, of zijn of haar kennis van de verkeersregels weer eens wil opfrissen.