ikdemo.nl

Demo

Regenesis Micro targeting spray

2 min gelezen

Regenesis Micro targeting spray is perfect voor het haar!  Wanneer jouw haar wel een oppepper mag gebruiken, dan is dit product zeer aan te raden. Hiermee kun jij namelijk op een eenvoudige manier je haren weer laten stralen. Zelf heb ik altijd al een doffe gloed over mijn haar gehad. Ik dacht toen die tijd dat het aan mijn shampoo lag en ben een andere shampoo gaan gebruiken. Helaas gaf dit ook hetzelfde effect en op gegeven moment wist ik het niet meer.

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar tips wat ik er tegen kan doen. Dagelijks loop ik met een paardenstaart omdat je het dan nauwelijks ziet. Niet bepaald charmant en al helemaal niet praktisch wanneer je met de scooter naar het werk gaat. Enfin, tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik veel tips geven. Ook een gouden tip gelezen dat ik eens op de website van Beautyfashionshop.nl moest kijken. Natuurlijk sla ik deze tip niet af en ben ik gaan kijken!

Regenesis Micro targeting spray

Hier zag ik de Regenesis Micro targeting spray staan en dat trok mijn interesse. Deze spray is puur bedoeld voor het haar om het goed te verzorgen. Het enige wat je moet doen is je haar nat maken en de shampoo in masseren. Vervolgens spoel je het af en om het totaal plaatje af te maken kun je de spray gebruiken. Dit is een kwestie van twee keer pompen en het in het haar uitsmeren. Je hoeft de spray niet uit te spoelen!