ikdemo.nl

Demo

Refurbished iPhones kopen? Bekijk hier het aanbod!

2 min gelezen
Refurbished iPhone kopen

Refurbished iPhones kopen doe je met volle enthousiasme bij JorShop. Door advies te vragen aan de specialisten die zich kenbaar maken om je snel, veilig en gemakkelijk de weg te wijzen in de fysieke en online winkel. Het is geen probleem als je niet weet wat nu de voor- en nadelen zijn van het kopen van een toestel die refurbished is. Wat is dat nu eigenlijk? Wellicht heb je er veel vaker van gehoord. 

Refurbished iPhone kopen

Kies voor recyclen 

Ga jij zuinig om met het milieu en help jij mee tijdens het besparen van jouw toestel en telefoons? Bij JorPhone kan je in de winkel jouw “oude” iPhone inruilen voor een mooie prijs of nieuwe model. Je ontvangt tot wel 2,5x zo veel korting als bij de Apple store zelf.  Kom naar de winkel en ontvang het bedrag direct op je rekening gestort. 

Denk je dat je niet de juiste keuze te hebben gemaakt? Of denk je iets verkeerds te hebben gezocht? Als het thuis geen lekkere binnenkomer is dan kan je deze gewoon weer terug zenden. JorShop wilt het beste voor jouw en gunt je de toestel die het beste bij je past. In de meeste gevallen die je dan ook diverse beschrijvingen die de defecte onderdelen omschrijven. Mocht je nog steeds niet genoeg informatie hebben, dan staat het team van de klantenservice open om je kennis te verbreden met wijsheid. Ze helpen je vriendelijk, snel en leveren zelfs foto’s op van het toestel. Zo weet je waar je aan toe bent.