ikdemo.nl

Demo

Nieuw bureau ontwerp

2 min gelezen

Bureaus beginnen tegenwoordig creatief te worden, zoals dit nieuwste bureau. Dit bureau is ontworpen om bij uw lengte te passen en dingen gemakkelijker te maken, vooral voor dagelijks gebruik. Dit nieuwe elektrisch verstelbaar bureau is gemaakt voor ergonomische doeleinden en om rugklachten door te veel zitten of staan ​​te verminderen. Wanneer u moe wordt van te lang zitten, kunt u de hoogte van het bureau aanpassen en staand gaan werken, of andersom. Er zijn nog steeds geruchten dat de gezondheidsvoordelen onjuist zijn, daar komen we later op terug. Hieronder vindt u de voordelen van een elektrisch bureau.

Voordelen van het elektrische bureau

Staan kan het risico op gewichtstoename en obesitas verminderen. Gewichtstoename wordt uiteindelijk veroorzaakt doordat je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt. Gewoon kiezen om te gaan staan ​​in plaats van zitten kan ook gunstig zijn, niet alleen om gewichtstoename en obesitas te voorkomen, maar ook om rugpijn te verminderen. Dit is een van de meest voorkomende klachten van kantoormedewerkers die de hele dag zitten. Om te bewijzen dat de sta-bureaus dit allemaal kunnen voorkomen, zijn er verschillende onderzoeken gedaan bij medewerkers met langdurige rugpijn. Elektrisch verstelbaar bureau heeft door deskundigen studies bewezen dat het de stemming en het energieniveau kan verbeteren, mensen meldden dat het gebruik van dit bureau hun stress en werkdruk heeft verminderd.

Tijd om iets te veranderen

Studies tonen aan dat dit bureau zeer gunstig kan zijn voor de gezondheid en productiviteit. Dit is bewezen met versies die kunnen worden aangepast tussen staan ​​en zitten. Er zijn echter geen duidelijke richtlijnen over de beste manieren om een ​​elektrisch bureau te gebruiken. Maar we weten wel dat te lang zitten of zelfs staan ​​veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Het verminderen van zitten kan de fysieke, metabolische en mentale gezondheid verbeteren. Dit is de reden waarom te veel zitten en staan ​​iets is om op te letten. Verdeel je tijd 50/50 terwijl je staat en zit. Maak een verandering en vertel het verder.